Mar 14, 2013

Nuffnang Blogbuster Campaign Assigment

Salam,

Sehari tanpa entri terasa bagai ada kekurangan. Nampak sangat sudah ada keserasian dengan dunia blogging. *keserasian atau ketagih?

Beberapa detik sebelum ambo terbitkan entri ini, ambo dapat satu email dari pihak nuffnang yang menawarkan campaign assignment DiGi Easy Prepaid. Pada mulanya agak teruja bila mata tepat menuju perkataan "campaign" kerana menyangkakan akan dapat kempen CPUV . Bukan main lama berangan nak dapat benda tu.

Tapi keterujaan ambo terhenti dengan tanda tanya. Apakah sebenarnya blogbuster campaign ini?

Hi *akhil,
We are pleased to inform you that you have been selected to participate in a Blogbuster campaign based on your survey preference to run Expandable ads. The details of this campaign are as follows:
Campaign Name:
DiGi Easy Prepaid Blogbuster
Submission Deadline:
19 March 2013
Campaign Period:
26 March 2013 to 23 April 2013
If you wish to take part in this campaign, you can do so by logging in to your Nuffnang Dashboard. Click on the additional tab titled "Blogbuster" under "Services" for further information on this campaign. 
Kindly take note of the stated deadline, and we look forward to your submissions!
Untuk menjayakan kempen ini, ambo dikehendaki membuat satu video mengenai kempen yang ditawarkan. Setelah diselongkar dalam laman sesawang nuffnang, lebih kurang macam gambar di bawah kelihatannya.


Jadi mungkin ada blogger-blogger diluar sana yang pernah mendapat tawaran sebegitu rupa, mungkin boleh membantu? hehe!

#KataAmbo::Diselubungi tanda tanya. 

Photobucket

6 comments:

  1. i also got that email. n donno how to do that assgmnt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. they said we need to record a video to promote the product as mention in that email..

      Delete
  2. Samalah. Saya check nuffnang pun dapat proposed untuk buat video ni. Teruja pula. Padahal sehari tak lebih 100 pageview unique. :3

    ReplyDelete
  3. xberape nok pandai wat natam tu..dpt email je tp wat pekasam..kikiki

    ReplyDelete
  4. aduii xda gambaran pun nak buat apa..baru pernah dengar menda alah ni huhu

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL