Apr 25, 2013

Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Fuh.My

Salam,,

Saya Ambo dah nekad nak masuk dalam bloglist Fuh.my. Ada sesiapa nak bangkang? Bangkang dari longkang ker? Biarlah apa orang nak kata tetapi memang ambo ikhlas nak masuk dalam bloglist Fuh.My.

Harap tiada yang dengki dan busuk hati. Kalau tak puas hati boleh join sekali. Tarikh tutup 30 April 2013, jadi sempat lagi.

KLIK BANNER DIATAS UNTUK SERTAI :)


Kenapa korang mesti ada dalam bloglist fuh.my? 

  • Purata Page View harian 50,000 SEHARI (so, komfem korang dapat tempias dari trafik fuh.my sekiranya korang berada dalam bloglist fuh.my)
  • Google Page Rank 3 Backlink berkualiti dari fuh.my 
  • Dapat memperkenalkan blog korang kepada blogger-blogger lain 
  • Top referrer akan mendapat Cash/Topup RM30 (mesti lebih 50 referrer)
Ok, ambo dah pun join jadi citer sini jangan habis sini je. Sekali lagi ambo pesan, klik banner diatas dan join Bloglist Fuh.my ini.

#KataAmbo::Fuhh!! lapar burger.

Photobucket

4 comments:

  1. salam..singgah dr segmen yg sama...http://eryati.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum^^. Budu singgah melawat dr segmen yang sama. jom ke blog budu plak :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    ReplyDelete
  3. datang melangkah sampaikan tertinggal jejak

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/jom-masuk-dalam-blog-list-fuhmy.html

    ReplyDelete
  4. terjah sini


    manfaatkan dunia blogging sebaiknya !

    http://nurmaira95.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL