Apr 17, 2013

Highlight Gol Kelantan vs Sarawak - Piala FA 2013

Salam,,

Highlight Piala FA 2013 Kelantan vs Sarawak 16 April 2013 | Kelantan berjaya membenam Sarawak 2-0 untuk menjadikan kemenangan secara aggregat 4-1. Tahniah untuk wira-wira merah yang berjaya bangkit dari episod kekalahan kepada ATM di Kota Bharu Sabtu lalu.

Gol -gol kemenangan The Red Warriors telah dijaringkan oleh Indra Putra Mahyuddin dan Farhan Muhammad. Terbaiklah orang lama kita..!


Dengan kemenangan tersebut membolehkan Kelantan menempah slot Separuh Akhir Piala FA 2013. Lawan yang bakal ditentang nanti ialah seteru pantai timur iaitu Terengganu yang bergaya menumpaskan Negeri Sembilan 3-0.

Berikut video gol yang dijaringkan pada perlawanan tersebut: Video ehsan ASTRO ARENA 801#KataAmbo: Masih menyala merah sang pahlawan The Red Warriors.

Photobucket

4 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL