Nov 24, 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Salam,,


Petang Sabtu yang agak mengusarkan. Banyak perkara ambo terlepas, dan banyak perancangan di hari Sabtu terbantut.

Untuk menghilangkan kegusaran, ambo ingin sertai segmen Follow & Blogwalking anjuran blogger Mialiana menerusi blog Mialiana.com. Boleh dikatakan MiaLiana bukan calang-calang blogger kerana mempunyai ramai pengikut. 

Follower Mialiana.com

Apa Yang Ambo Suka Pada Blog Mialiana.com ??

Perkara yang membuatkan ambo singgah di blog Mialiana adalah tips-tips menjadi pelajar cemerlang seperti bagaimana membahagikan masa antara pelajaran dan aktiviti lain-lain. Dan yang paling penting sikap sedia membantu. Tak percaya tanya apa saja kemusykilan anda pada beliau pasti dijawab. Ambo masih ingat lagi soalan yang ambo tanya Mia dulu, bagaimana nak dapatkan iklan adsense. Tapi kesuntukan masa membantutkan niat ambo untuk mencuba tips yang diberi.

Selain itu, penampilan blog ini banyak menjadi inspirasi untuk blog ambo terutamanya header dan tagline yang ditonjolkan. Sampaikan bila ingat Smile..Smile..Smile pasti ingat Mialiana.com.^_^


Follower Blog Ambo - Badstoryteller

Cerita panjang pun tak ada guna jugak. Jadi untuk kenal lebih lanjut dengan blog Mialiana.com atau ingin sertai segmen yang dianjurkan klik banner dibawah..


#notaBuruk::Permulaan hari yang cemerlang bermula awal pagi.

Photobucket

52 comments:

  1. terima kasih ya akhil sudi join segmen mia. mia dah check, entri penyertaan lengkap.

    terima kasih juga kerana dapat betulkan entri ini. nanti bila senang cubalah apply google adsense tu... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaa..TQ akak.
      insyaAllah aka diusahakan..
      tp step by step laa

      Delete
  2. hehe ... Ramai followers mungkin best tapi tak menjanjikan ada pengikut setia ..tapi, apa pun, terus berusaha yaa bro .. ingat pesan aku, followers tak penting tapi apa yang penting ialah isi dan ilmu yang kita nak bagi pada orang lain ..selalu juga komen2 dgn konsisten :]

    Good Luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. stuju bro.Thanks atas pandangan.
      tp dharapnya dlm reramai follower akan ada pengikut setia.

      Delete
  3. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 210 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama...
    follow sini... ^_^

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama...
    follow sini... ^_^

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.
    Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 213

    Jika sudi, jom join segmen syah pula.
    InsyAllah ada hadiah. (Link)

    Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

    ReplyDelete
  7. yana dtg follow (dh follow lama kot) & BW ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  8. DATANG DARI SEGMEN KAKMIA .. N FOLLOW SINI .. JOM LAWAT KITE LAK .. HEHE .. BAK KATE KAKMIA .. SMILE SMILE SMILE ..

    ReplyDelete
  9. Penat terbang tinggi-tinggi;
    Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri. Dah lama FOLLOW sini! Salam Perkenalan :D

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan. Singgah dan follow dari segmen mialiana.com Jemput singgah ke blog saya http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  11. BW & follow serta support rakan blogger..

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  12. bw here. datang dr segmen yang sama, have visit here and look new entri jgk yer... http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  13. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  14. Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  15. saya follow sini .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

    ReplyDelete
  16. salam..dtg singgah melawat..dri segmen sme,,slm knalan ye..ada mase jmput singgah blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)

    ReplyDelete
  17. reena singgah sini..dr segmen yg sama..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen sama :) visit mine..

    http://minniegirlcrying.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  19. terjah dari segmen yg sama .. ^^
    sy follow awk yew.. :D
    http://julymasquerade.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  20. singgah sini dari segmen yang sama :

    http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    salam kenal k & done follow

    ReplyDelete
  21. singgah dan follow dari segmen sama...
    http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  22. hai.. dtg dr segmen yg same. done follow. jom ke blog afraa :)

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  23. salam, singgah sini... dari segmen sama...

    http://ieta-myblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  25. http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
    jelajah dari blog mia...done follow ya ..follow kami balik ya

    ReplyDelete
  26. Terjah n Follow , dari segmen yang sama.. =D

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  27. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  28. singgh n folw sni..
    dtg dri blog cik Mia ^_^

    ReplyDelete
  29. hi! singgah dari segmen kak mialiana! :)

    ReplyDelete
  30. salam kenal,kte dtg follow sini dr blog kak Mia

    ReplyDelete
  31. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  32. dari segmen yg sma :)
    done follow u ..

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  33. Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

    ReplyDelete
  34. singgah sini dari segmen yang sama =)
    dah follow :)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  35. salam bro...dtg dari segmen yg sama...
    http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

    ReplyDelete
  36. Salam,

    SMILE... singgah dari segmen sama =)

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum .
    Come from the same segment . Done follow you ,
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  38. salam, datang dari sgmen yng sama...jemput lah ke blog sy


    http://littledaies-port.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  39. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  40. salam. singgah dari segmen yg sama. dah follow #241 & bw kamu. :)
    singgah & follow sini juga ye kalau sudi.

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  41. Singgah dari segmen sama.
    Dah follow sini.

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  42. salam, singgah dari segmen yang sama. canteknya blog awk. :)

    mai singgah
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  43. dtg follow dari segmen yg sama. jemput singgah blog saya
    http://misshdyh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  44. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  45. datang dari segmen yg sama

    follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  46. Assalamualaikum, salam kenal dr segmen kakmia :)

    http://mayesa-jcb.blogspot.com

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL