Dec 25, 2012

Tag : 25 Random Facts About Me

Salam,,

Beberapa hari yang lalu ambo telah di tag oleh seorang blogger yang mengajak ambo untuk kongsikan 25 perkara menarik, unik dan apa-apa sahaja yang fakta dan bukan auta tentang diri ambo.

Take a break dari buntu menyelesaikan assignment, jadi ambo kongsikan apa 25 random facts about ambo hahah..


"Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random things, facts, habits or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

  1. Asal dari Pantai Timur...kelate!
  2. Masih menuntut di UiTM
  3. Sukakan aktiviti luar dan mencuba sesuatu yang baru.
  4. Malam berjaga, Siang membuta...Dah tunggang terbalik!!
  5. Tak terlalu obses dengan movie. Tapi bila dah layan memang melekat.
  6. Agak pemalas..Tapi kekadang rajin tak bertempat!
  7. Pengurusan masa yang teruk.
  8. Pantang Dicabar
  9. Tak sabar untuk memiliki lesen memandu kelas D
  10. Penyokong setia Harimau Malaya, The Red Warrior dan Manchester United.
  11. Agak malas dan lewat ke kelas.
  12.  Tak suka copy + paste assignment membabi buta.
  13. Berusaha keras mengembalikan mood sebagai seorang pelajar.
  14. Graduate dengan pointer 3.0 dan keatas..In Shaa Allah!
  15. Suka suasana waktu pagi tapi malas bangun pagi.Hah macam mana tu..haha!!
  16. Tak makan bodek. 
  17. Geli telinga ambo bila di puji...Tak suka dipuji.
  18. Pantang dikutuk belakang. Tak puas hati meh cerita dengan ambo depan-depan.
  19. Suka berdiplomasi dalam menyelesaikan permasalahan.
  20. Pantang kalau sembang kuat, tapi habuk pun tarakk!!
  21. Fobia dengan air. Tapi suka mandi haha!!
  22. Masih menanti bilalah nak dapat Buffered Earning??
  23. Obses dengan internet. Rasanya bukan ambo sorang je macam tu..haha
  24. Suka bersukan tapi banyak peluang dan ruang.
  25. Terbuka dalam menerima kritikan.
  26. Sukakan teknologi tapi belum ada rezeki untuk memilikinya..hahah sedih bunyiknya!!
  27. Ehhh dah lebih 25 laa bro hahaha banyak jugak fakta pasal diri ambo. 

Sepatutnya ambo kena tag 25 blogger yang lain. Tapi tak tahu nak tag siapa. Tak pe lah tag kembali Asmar Arafad sebagai memaklumkan cabaran yang dikemukakan beliau telah pun terjawab.


#notaBuruk::Uihh Final Exam makin hampir dahh weiyhh!!

Photobucket

2 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL