Dec 25, 2012

Segmen Eyriqazz : Ada Apa Dengan Nama Blog

Salam,,




Ini kali kedua ambo join segmen dari Eyriqazz. Sebelum ini cuba contest Eyriqazz vs Denaihati. Memang tak mahir SEO tapi sekadar tambah ilmu pasal seo.

Kali ini segmen eyriqazz: Ada apa dengan nama blog. Kalau tak keberatan ambo ingin minta pendapat blogger otai ini tentang kualiti nama blog ambo ini. Panjang sangat ker?? Susah nak ingat ker?? atau macam mana pendapat bro??

Sebab apa nak sangat bro Eyriqazz datang komen? Saja nak tahu sejauh mana pandangan bro eyriqazz sebagai blogger yang sudah lama dengan selok belok dunia blog ini.

Akhir kata..Selamat Datang ke Dunia Bawah Tempurung bro!!hehehe!


#notaBuruk::Jumud sangatkah Bawah Tempurung ni??
Photobucket

12 comments:

  1. As Salam,

    Pandangan eyriqazz, nama blog memang sangat panjang walaupun tak susah diingat..In term of branding, agak kurang berjaya....

    Maksud disebaliknya pun boleh dipersepsikan membawa maksud negatif...bawah tempurung..

    Yup, nama blog ini sangat penting jika mahu terus maju in future...

    Cadangan - Cari nama blog yang lebih sesuai dan boleh dibrandingkan ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahah thanks.
      mgkin perlu ambil masa utk kembali fikirkn nama baru.
      anyway dah lama fikirkn pasal tkar nama tp masih belum ada idea.
      ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. yup cpt2 join..
      smbil tu bleh kenal blogger otai!

      Delete
  3. wahhh mcm best je sgmen ikaa nk join jugak la ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..
      cpt ikaa sblm tarikh tutup tiba.

      Delete
  4. Segmen yg baik ni....
    Kalau nak tukau...pakai nama senduri kot..hihiuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..terpikir jgk mcm tu..
      tp masih tnggu masa yg sesuai..
      byk lg kene explore bro!!

      Delete
  5. nak inform ni..
    -mencari entry terbaik 2012..boleh share entry terbaik korang dalam segmen ni,,..jemput join..simple,takde syarat..
    pemenang akan direview
    http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

    ReplyDelete
  6. bagus bro join ni...teruskan..ya bagi aku memang panjang, tapi senang ingat ..ambik apa yang bro eyriqazz katakan sbg perubahan untuk 2013

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha in shaa Allah bro.
      tahun 2013 kena plan btol2 haha!!

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL