Jan 26, 2012

Tips Cari Jodoh Dari Ally Iskandar

Salam,,

Ramai yang sudah maklum pengacara popular TV3, Ally Iskandar sudah selamat mendirikan rumahtangga dengan Farah Lee pada 20 Januari 2012 yang lalu . Farah Lee merupakan pelajar tahun akhir bidang kejuruteraan mekanikal di salah sebuah universiti di korea.

Dikatakan juga Farah Lee ni merupakan anak angkat kepada keluarga Zizan Raja Lawak. Hmm mcam-macam cerita...Tapi boleh tahan korean laa rupa orang rumah Ally ni..Fuhh persis penyanyi SNSD pun ada.

Dalam video dibawah ni Ally ada shared bagaimana dia berkenalan dengan Farah ni..Terus terang saja Ally cakap kat Farah dia nak cari seorang isteri bukan sekadar nak main-main. Hah senangkan tak payah sembang mengayat bagai nak rak..Sudah jodoh katakan!!


 
Semoga ikatan mereka berdua berkekalan..amin!

sumber::Rotikaya.com

#KataAmbo::Ada lagi ke korean looks outside there??..Oppss hehehehe ~ ~.
Photobucket

2 comments:

  1. isteri ally nie memang baik..tgk gaya penulisan farah lee kt blog dia pun dh tau dia ni baik..bertuah ally

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL