Jan 30, 2012

Awan Nano Juara Lagu ke-26 | Hafiz


Tak berprestij langsung dan suam- suam kuku. Itulah kot kesimpulannya meskipun aku layan sambil lalu saja. Sambil-sambil layan streaming UAI lagi menarik. Mungkinkah bajet tak banyak sebab kurang penaja? Entahlah labu.. Dengan persembahan yang kurang menyengat. Nampak macam konsert jom heboh pun ada..Senang cakap tahun-tahun sebelum ini lagi grand...Apa-apa pun nasib baik lagu yang diangkat sebagai juara boleh dikatakan karya yang ok.

Jadi untuk mereka yang nak tahu mengenai Anugerah Juara Lagu ke-26, inilah juaranya::
Pemenang Juara Lagu ini dapat RM 35 000. Pakai baju t-shirt dan seluar trek pun boleh menang. Barulah AJL bukannya ABL (Anugerah Baju Lawa).



Juara Lagu: [RM 30K]
Awan Nano 
Komposer: M. Nasir
Penulis Lirik: Buddhi Hikayat
Penyanyi: Hafiz AF

Tempat ke-2 [RM 15K]
Beribu Sesalan
Komposer : Kevin Chin
Penulis Lirik : Tinta
Penyanyi : Ning Baizura/Jaclyn Victor/Shila Amzah

Tempat ke-3  [ RM12K]
Karma 
Penyanyi : Faizal Tahir
Komposer : Audi Mok/Faizal Tahir
Penulis Lirik : Audi Mok/Faizal Tahir

Vokal Terbaik [RM 10k]

Awan Nano oleh Hafiz

Persembahan Terbaik  [RM 10k]
Kisah Hati oleh Alyah 

sumber : Gua.com.my

notaburuk::Laju gila keluar update pasal Anugerah Juara Lagu ke-26 ni..

Photobucket






4 comments:

  1. tau xpe...pakai simple gile...tp lagu dia mmg punya maksud yg menarik la....

    ReplyDelete
  2. dah rezeki dia katakan..
    tp lagu tu mmg nice haha2..

    ReplyDelete
  3. cuma dapat tengok dekat Youtube je AJL ni.. tu pun dah kena ban dengan GB

    ReplyDelete
  4. haha..try search dekat tonton.com maybe ade kat situ..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL