Jan 26, 2012

Blogger Chatbox Widget | Chatroll

Masing-masing ada masalah sendiri, 
masalah dunia,
masalah peribadi, 
luahkan jangan disimpan dalam hati,
boleh cerita di chatroll kat blog ini  >>>

Tetiba datang angin untuk meletakkan chatbox widget dalam blog ini. Tup..tup jumpa chatroll. Cuba tengok macam menarik. Boleh sembang, tukar link, dan tentulah nak blogwalking pun boleh. Tapi tu pun kalau ada yang terjerumus ke dunia bawah tempurung aku ini.
Bagi yang ingin dapatkan kotak chatroll ini bolehlah berkunjung ke sini >> KLIK

notaburuk::Bila katak sudah tak lagi berada di bawah tempurung maka akulah yang take over. Aku nak buktikan bawah tempurung pun boleh maju kalau ada usaha..hahaha
Photobucket





No comments:

Post a Comment

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL