Feb 3, 2012

Segmen | Salam Perkenalan dari Miss Banu

fakta @ auta::Peluang memenangi laptop Acer Aspire One Happy netbook dari jobscentral
fakta @ auta:: UMobile offer up to 1000 free sms to new users.  
 



Malam makin larut. Tapi mata terlalu degil untuk dilelapkan. Insomnia barangkali. Aku baru saja kembali dari melepak di MB..MarryBrown?? Bukan marrybrown. Setahu aku tiada marrybrown beroperasi malam-malam ini. MB- Miss BaNu Story:: Bukanlah niat nak mengejar glamour tetapi sekadar ingin merasai kemeriahan dalam komuniti blogger. Orang kenal kita itu bonus.


Tetamu yang berkunjung ke rumah datang membawa rezeki dan pulang membawa dosa -dosa kita keluar..
Sabda Rasulullah s.a.w bermaksud,
“Wahai manusia,janganlah kamu membenci kehadiran tetamu.Sesungguhnya mereka datang membawa rezeki dan apabila keluar(pulang),membawa dosa ahli rumah tersebut keluar”

Jadi mereka yang berkunjung ke blog aku ini aku dah anggap macam tetamu.

::SELAMAT DATANG KE DUNIA BAWAH TEMPURUNG::

Dari sini aku meneropong jauh nun ke seantero dunia. Meneropong dari lubang tempurung hehe..
Sebagaimana cerita aku dalam segmen Inilah Blogku dalam HasrulHassan.com, samalah juga disini. Blog ini hanya sekadar platform untuk aku mencoretkan suara jari aku. Kongsi apa aku fikir, rasa, tengok dan lalui. Kongsi dengan siapa?? Sesiapa sahaja. Tidak terlalu personal tapi lebih bersifat general.

Seperti kata Ramli Sarip, aku menulis buka kerna nama. Kalau ada yang sudi mengenali dan mengikuti itu adalah bonus. Jadi kepada yang bertandang ke dunia ini selamat datang dan salam ukhwah, salam persaudaraan di ucapkan. Kritik & saran kearah kebaikan amatlah dialu-alukan. Andai tiada niat untuk jadi follower tidak mengapa tetapi kalau nampak kekurangan kritik & saran itu amatlah ditagih.^_^


notaburuk::mencoret di blog bila ada kelapangan. Jadi segan nak pakai status blogger.



Photobucket

11 comments:

  1. thankz sebab sudi join..ya betul awk org pertama yg join segmen saya ;)

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan dari CM...ya, sama la kita...menconteng bila lapang...=)

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    ReplyDelete
  3. dari segment yang same :)
    done follow u..follow me oke ?

    http://honeystrawbery.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    ReplyDelete
  4. @ Cikgu Ma..
    thank.done follow u.^_^

    @liyanazahirah..
    done follow u..^_^

    ReplyDelete
  5. Dr segmen y sama, Follow awk, jemput, jemput~

    http://duniabawahtempurung.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-dari-miss-banu.html

    ReplyDelete
  6. Salam ukhwah..dr segmen yg sma..dh follow kmu..jmput follow sy di sini..

    http://penaciknasiha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. from segmen yang sama ,
    salam perkenalan :D

    http://moonibubblez.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama terjah sini dan follow

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yang sama :)

    http://humblekindlovely.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    ReplyDelete
  10. As'salam. bersiar-siar di ptg hari. salam perkenalan. oh ya ! anda suka makan coklat ? atau home made coklat ? nak kasi hadiah ? check this for best offer !http://vanilacoklat.com/daftar.php?ref=8001256112 jgn lupa singgha blog saya pulak huhu =)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL