Nov 30, 2012

Kontest Kalender 2013 Eksklusif HazwanHairy | Box Creatif

Salam,,


Serius tak tipu ambo teringinkan kalender 2013 eksklusif yang free dari blog Hazwanhairy.com


Rasa bosan yang betul-betul bosan membuatkan ambo terfikir akan masa depan yang kelam-kelam kelabu.
Diam tak diam tahun 2012 yang kacak sudah semakin sampai ke penghujung. Dah nak masuk 2013..aissehh!! Bila sebut tahun baru 2013 tak lengkap rasanya jika tiada kalender baru.



Selalunya, sebagaimana tahun-tahun terdahulu ambo dapat kalender free jika beli apa-apa barang. Kebiasaanya beli perabot, beli kasut, beli alat-alat elektrik ataupun pergi pasar raya dapatlah kalender baru. Beli sendiri kat Popular mahupun MPH atau mana-mana kedai buku memang tunggu musang berbulu ayam memang tak akan beli punya.

Jadi, peluang untuk dapatkan kalender percuma terhidang depan mata. Blogger Hazwan Hairy anjurkan kontest untuk para blogger dapatkan kalender 2013 yang eksklusif dari beliau.Rugi tak join lebih-lebih lagi mabo ni jenis yang tak berapa disiplin, malas dan pelupa.. Jadi amat-amat perlukan kalender eksklusif Hazwan Hairy.

Teringin nak join bolehlah klik banner diatas. Syarat simple, tanpa perlu buat karangan berjela. Tapi ambo terasa terlebih teruja, jadi entri penyertaan ambo panjang berjela macam teks ucapan PM.


#notaBuruk::manalah semangat aku tercicir??
Photobucket

16 comments:

  1. wahhh terima kasih bro sbb sudi join n meriahkan contest ni...all the best tuk anda insyallah klo peruntukan byk semua org dpt..hehe

    ReplyDelete
  2. kelendar free... waa bagus nih... ;)

    ReplyDelete
  3. Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

    ReplyDelete
  4. saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  5. Salam , azwa datang terjah dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  6. datang dari contest yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  7. Salam BK dtg dri segmen sme
    dtg dgn rendh diri dan follow kome


    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  8. BW ke mari...dr tmpt hery...join jgk..jom singgah...

    ReplyDelete
  9. haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. :))

    jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  10. ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  11. Salam Perkenalan..
    Terjah dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan,, belogisam disini dan mengharapkan komen negatif dan positif,, happy to see you all.. follow da,, juga dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  13. Assalamuaalaikum , sya bw dri contest yg sama :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  14. Hadiah wang tunai RM100 !

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL