Nov 28, 2012

Live Streaming AFF Suzuki Cup 2012 - Malaysia vs Laos

Salam,,


Live streaming Piala AFF Suzuki 2012 Malaysia vs Laos 28 November 2012 | Perlawanan kedua peringkat kumpulan Malaysia vs Laos bagi saingan Piala AFF Suzuki 2012 pada 28 november 2012 pastinya dinanti-nantikan oleh seluruh penyokong Malaysia.

Adakah mampu skuad kebangsaan pimpinan K. Rajagopal bangkit setelah di baham Singapura 0-3 tempoh hari? Tiada jalan lain untuk barisan pemain Harimau Malaya selain menang, menang dan menang.

Bagi yang ingin menonton perlawanan tersebut pada jam 8:45 pm menerusi live streaming boleh memilih antara link yang tersedia dibawah.


#notaBuruk::Dilema mencari kerja part time.

Photobucket

3 comments:

  1. As Salam, i am currently conducting a survey about mosque for my master thesis. it would be a big help if u could help me to answer the survey. Thanks in advance.
    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGhMa19JeDlpZ04xajZTVnROYVl2cWc6MQ#gid=0

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL