Sep 13, 2012

Live streaming | Saksikan Pelancaran iPhone 5

Salam,,,

Tepat jam 10 am (waktu pacific) akan berlangsung sidang media oleh Apple bersempena majlis pelancaran iPhone sixth-generation iaitu iPhone 5.

Majlis tersebut bakal dilangsungkan di Yerba Buena Center for the Arts di San Francisco US.
Pihak Apple tidak akan menyiarkan majlis tersebut ke kaca TV tetapi boleh ditonton menerusi live streaming.

Jadi bagi anda pengguna dan peminat produk Apple, khususnya iPhone ayuh bersama-sama jutaan penonton dari seluruh dunia saksikan detik pelancaran itu.




Lajunya teknologi,,iPhone model sebelum ni pun tak sempat mencuba tengok-tengok dah iPhone 5.
Hmmm tengok je la..

#notaburuk::...terbayang sedapnya apple hijau..masam-masam manis..

Photobucket

2 comments:

  1. Lepas ni buang iPhone 4 beli iPhone5 plak hahaha
    mcm lah byk sgt duit =.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..hahah main buang2 mcm tu je..hihi
      tak pe kamu buang iphone4 tu nnti ada yg sudi sambut..
      iPhone kot..^_^

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL