Sep 3, 2012

Oppa Gangnam Style Versi Hari Raya

salam,,

Oppa Gangnam Style nyanyian artis k-pop dari mana lagi kalau bukan Korea Selatan iaitu PSY memang menjadi satu fenomena.


First ambo tahu pasal trending ini menerusi Gala Tv di Astro Awani. Terkini muzik video Oppa Gangnam Style telah ditonton sebanyak 94,252,550 di You Tube. Giler kentang habaq hang!!

oppa gangnam style


Apa yang istimewa ambo pun tak tau. Dengarkan lenggok melodi dia boleh lah kompromi tapi bila layan video rasa macam mau pitam..seyes tak bohong dan tak tipu.

Klip video asal ambo nak pitam tengok apatah lagi versi parody Oppa Gangnam Style-versi raya.
Di awal klip video tersebut boleh layan lagi dimana memaparkan keharmonian keluarga besar buat persiapan raya degan background lagu Suasana Hari Raya..Tapi bila masuk part Oppa Gangnam Style sumpah opah nenek kaw tergamam dan terkedu dan segala "terr" lagi.

Tak percaya tengok sendiri...



link::http://www.youtube.com/watch?v=VGq35nHO95s&feature=related

Mungkin kreativiti tu ada tapiii...tapi mak cik a.k.a opah tu pakai kaca mata hitam memang style habis

#notaburuk:: Oppah itu memang sytle...hheyy heyy Oppa itu memang style

Photobucket

6 comments:

  1. mmg gile abes...style kuda terus

    ReplyDelete
    Replies
    1. thai tiru kuda utk servis takraw..
      korea tiru kuda utk menari..
      kuda punya style org lain dpt nama...haha

      Delete
  2. haha... macam-macam. kalau video yg fly.fm buat tu lagi dasat.. pakai baju kurung buat macam tu.. hilang pulak manisnya. hehe.

    ReplyDelete
  3. Hai dtg sini BW, salam kenal
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL