Sep 6, 2012

Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja


Salam,,

Dalam kelam-kabut menerima panggilan untuk minta tolong buat itu dan ini al maklumlah ambo sekarang ini tengah gila-gila free dari apa-apa aktiviti ambo terbaca akan satu segmen dari blogger yang menjadi rujukan ramai.

blog hasrulhassan.com


Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja



Ambo baca perihal segmen itu menerusi blog Mia Liana. Jadi curi sedikit masa untuk mengambil bahagian.

Bukan mahu kipas, bodek ke apa tapi blogger Hasrul Hassan (HH) ni menjadi rujukan ramai blogger baru dengan tip-tip blog dari beliau. Ambo sendiri pun di awal-awal ambo mula rasa teruja untuk terus ber'blog' selalu singgah di blog beliau.. Untuk apa singgah situ, untuk cari tips dan yang menarik kumpul reward points haha..Buktinya sudah lama blog beliau berada dalam bloglist(KuasaJariMereka) ambo.


Syarat-syarat untuk join segmen bloglist 200 blog terawal adalah seperti berikut:{kopi & pasta}


Untuk disenaraikan, apa yang perlu anda lakukan adalah 2 perkara:

  • Buat satu entri yang merujuk kepada blog ini - anda boleh tulis apa sahaja, samada pandangan, nak review, nak bagi pujian, nak promo tentang bloglist ini atau apa sahaja, asalkan terdapat backlink ke blog ini.

  • Masukkan blog ini dalam bloglist anda juga.

Dah siap, sila tinggalkan url blog anda di dalam ruangan komen yang disediakan di bawah ini. Hantar sekali sahaja dan hanya satu blog untuk seorang blogger. 
Ruangan adalah terhad untuk 200 blog sahaja. Siapa cepat dia dapat! Ingat ya, hanya 200 blog terawal sahaja yang akan dimasukkan ke dalam bloglist. 
Bloglist ini akan berada LIVE di blog ini selama 3 bulan iaitu sehingga akhir tahun 2012.

#notaburuk::Ambo dah rasa bahang tension untuk semester baru ini..




Photobucket

15 comments:

  1. dtg dr segmen yg sama..terus join folower kt sini :-)

    ReplyDelete
  2. Salam, nasib baik blogwalking awal, ternampak segment ni. Aku pun join jugak, good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. gud luck dan keep on writting @RaimiSyazwan

      Delete
  3. Agk2nya sempat lagi tak nak masuk ni eh? takut dah terlebih 200 plak hahah
    Good luck ya ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm entah la bro..tgk komen dah ramai..
      cuba la jgok2 sana hehe

      Delete
  4. Selamat berkenalan. Saya datang dari segmen yang sama. Dah follow awak..jom la follow saya pula ->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  5. salam....selamat bersegmen...
    dtg dri segmen yg sme...
    sudi2 lh jenguk pondok buruk sy

    ReplyDelete
  6. salam kembali..^_^
    nnti sy singgah kat pondok buruk kamu..hehe

    ReplyDelete
  7. singgah melawat dari segmen yang sama... :) http://iznawzi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  9. datang sini dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL