Oct 15, 2012

Segmen Yuliana | Tambah Follower Banyak-Banyak

Salam,,


Saat dan ketika ini mood ambo stabil. Meskipun masih ada saki-baki ketidaktenteraman.
Jadi bersempena ada secebis mood yang ok, ambo ingin join satu segmen "Tambah Follower Banyak-Banyak" oleh Yuliana Wahit. Sapa Yuliana Wahit itu.?? Empunya blog SayeShukePink Dot Com.


Sudah nama pun segmen tambah follower jadi apa yang perlu buat mestilah blogwalking dari satu blog ke satu blog yang mana turut serta dalam segmen ini..


Tapi syarat-syarat yang diletakkan oleh empunya segmen adalah seprti berikut::


  • Buat satu entry segmen ni.. Then, copy paste header yuyu ni dan letak dalam entry..
  • Follow blog yuyu ni.. (wajib)
  • Like fanpage yuyu SayeshukepinkDotCom (wajib)
  • Join ping group ni Kami Bloggers Tegar 
  • Listkan bilangan followers anda sekarang (nak print screen pon blh..  

Sembang lebih pun tak guna. Untuk lebih informasi dan nak kenal lebih dengan Yuliana silalah ke blog beliau SayeShukePinkDotCom. Tapi elok-elok sikit kerana tuan blog sudah berpunya..ehehehe ^_^

Sebelum terlupa followers ambo sekarang adalah 133 je..tapi terima kasihlah kepada mana-mana yang telah sudi follow blog yang tak ada pendirian macam dunia bawah tempurung ini..

#notaBuruk::sindrom tidur lewat. Insomnia atau ketagih online??

Photobucket

46 comments:

  1. Salam.. TQVM join this segmen.. done follow u.. rajin2 lah blogwalking peserta lain k.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome..
      tq coz buat segmen ni..
      feedback yg baik heheh

      Delete
  2. dari segmen sama .. done follow ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  3. blogwalking here~

    selamat berkenalan!
    ^_____^

    http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  4. Saya pun join segmen ni juga. Tolong sokong yaa. :)
    Done follow you. ^^

    http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-4-tambah-followers-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  5. from darik segmen yg sama.

    done follow you. do follow me back kalau suka :)

    http//feminismflutters.blogspot.com/2012/10/jom-join-segmen-tambah-follower-banyak.html

    ReplyDelete
  6. thanks singgah...slmt bersegmen yer :)

    ReplyDelete
  7. http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
    sy dari segmen sama ^^

    ReplyDelete
  8. Hai,dari segmen yang sama
    Done follow :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  9. singgah sini...jom terjah blog fendy

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ bro.sudah selamat smpai ke blog bro

      Delete
  10. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    ReplyDelete
  11. follow :)

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  12. Datang melawat sini :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini :)
    http://a-littlescientist.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  14. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  15. Hi there :) Done follow you . Jom terjah blog saya http://mlolipop.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  16. lompat si katak lompat.. lompat singgah sini.. lalalala~

    #http://beautyshinju.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yg sama :)
    done follow here :D follow balek ye :)

    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    #147

    ReplyDelete
  18. singgah sini..lai3:)

    http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  19. Dari segmen yg sama :D Jom blogwalking ke blog Fatin >>>>>

    http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  20. Saya datang dari segmen 'Tambahkan Follower Banyak-II' by Yuyu :) Here I am done follow your blog . Follow me k (http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html)

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum..
    done follow dr segmen yg same..
    hit me back k

    http://eyzafye.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  22. hye pretty..cute nye die :p
    kite datang dari segment yg sama..kite done follow awk..
    follow me back?? >,<

    http://fairyell.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  23. gud luck

    http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  24. Salam. Singgah dari Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!.. Dah follow sini. Jom terjah blog saya.

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  25. dr segmen yg sama, follow ur blog

    http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  26. dr segmen yg sama, follow ur blog

    http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  27. done (:
    http://cikmeinasayangs.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  28. dr segmen sama,

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    haaa... dh tambah sorang lg follower. jom tambah follower banyak2

    ReplyDelete
  29. Dari segmen sama.

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  30. dtg menjenguk sambil tumpang blogwalking. jom g blog saya meh. =)

    ReplyDelete
  31. Assalam,

    Saya dari segmen yang sama!^^. Follow back belog saya ya!

    ReplyDelete
  32. salam perkenalan dr segmen yg sama,
    singgah sini n follow,

    http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ sudi singgah dunia bawah tempurung ambo..^_^

      Delete
  33. Assalamualaikum.

    Saya dari segmen yang same
    http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    Saye da folo kamu, jemput folo sy balik ea.

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum..singgah sini dari segmen cik yuyu.Happy blogging dear :)

    ReplyDelete
  35. jom bantu cik emma lepas target dapat 200 follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
    jom follow blog tragis cik emma :)

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  36. bru join~ hehe

    http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    salam berfollower buat sumer ;)

    ReplyDelete
  37. Assalammualaikum, is datang dari segmen yang sama, done follow sini #313.

    http://iskandarx.blogspot.com/2013/03/segman-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL