Oct 31, 2012

2nd Anniversary Giveaway by QCEY

Salam,,

Satu perkara yang menarik dalam dunia blogger ini ialah bila kita join sesuatu contest/ giveaway/ segmen yang dianjurkan oleh seseorang blogger.

Selain berpeluang mendapat hadiah, ambo rasa melalui penglibatan sebegini dapat meluaskan rangkaian atau menambah kenalan di alam maya.


Kalau facebook, twitter atau laman-laman sosial yang lain ada keseronokannya tersendiri, dunia blog juga tidak terkecuali. Terbaru ambo ingin join satu segmen giveaway yang dianjurkan oleh blogger Ekmal Yana menerusi blog Qaseh Cinta Ekmal Yana.

2nd Anniversary Giveaway by QCEY

Untuk maklumat lanjut mengenai giveaway ini atau berminat untuk sertai klik banner diatas.


Dan seperkara yang menarik lagi, hadiah yang ditawarkan pun boleh tahan. Sebelum ambo menutup entri ini antara pra syarat lain untuk sertai giveaway ini mesti kena tag 2 orang blogger lain..Jadi ambo tak tahu nak tag siapa maka ambo pun letaklah 2 blogger yang baru ambo kenal menerusi satu segmen sebelum ini.


#notaBuruk::memulakan hari dengan emosi negatif itu bahaya!!

Photobucket

4 comments:

  1. TQ sudi join...good luck dear..:)

    http://qasehcinta88.blogspot.com/2012/10/name-list-2nd-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Kebetulan Lalu...

    X nak join saya punya contest? :-)

    http://bilalelakiberbicara.blogspot.com/2012/10/contest-gift-from-beijing.html

    Mana tau luck dapat.. Hehe.. (promote ni...)

    ReplyDelete
  3. contest contest contest...hadiahnya sgt sweet abadikan kenangan untuk parent anda!!!

    http://syierahalf.blogspot.com/2012/11/contest-i-love-my-parent.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL