Oct 31, 2012

Tawaran Istimewa Maxis Fibre Internet 10 Mbps

Salam,,

Cuti hari raya korban dah habis sedara!!

maxis fibre internetAl-kisah semasa cuti yang lalu ambo tertonton iklan maxis yang mempromosikan maxis fibre internet.
Dengan kelajuan yang diperkatakan 10 mbps pada harga RM 148. Pada awalnya ambo sangsi akan keberkesanan dan kebenarannya. Yalah, mungkin ada apa-apa bayaran yang tersembunyikan..sapa tau??

Terasa teringin mencapai kata sepakat dengan teman-teman serumah untuk mencuba maxis fibre internet tapi apakan daya kontrak unifi masih berbaki.


Sekali ambo melewati laman sesawang maxis ternyata agak menarik tawaran yang diperkatakan. Cuma bezanya unifi ada hyppTV. Siaran semestinya terang dan jelas. Tak perlu pakai antenna.

Selain itu, plan internet maxis ini pengguna boleh buat panggilan percuma*..(bersyarat) ke talian maxis mobile number dan 10 IDD destination. Manakala untuk maxis fixed line pula boleh buat panggilan tanpa had.

plan maxis fibre internet


Firasat ambo yang tak berapa stabil mengatakan unifi lagi ok. Firasat anda?
Untuk maklumat lanjut boleh lawati laman sesawang maxis yang berikut....Maxis Fibre Internet

#notaBuruk::apa-apa pun tepuk dada dan seluk saku..$$$??


Photobucket

2 comments:

  1. mahalnya..akak guna stremyx jer...satu rumah boleh guna...

    ReplyDelete
  2. stuju..
    tp tinggal umah bujang,so unifi cuting ramai2..
    tu yg bleh merasa tu.hehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL