Jul 13, 2012

Blogger femes

Salam,,

tap..tap..tap taip saje keyword F..A dekat bibir Cik Google keluar nama ini dalam senarai list..Fatin Liyana.
Siapa la minah ni??Artis baru ke ?Hot barangkali?? Pelbagai persoalan timbul!

Mata yang mengantuk yang amat sangat pun jadi segar..
Klik tengok..perghh blogger rupanya.
Klik,,dan klik,,,dan terus klik. Ok memang femes.Tak tipu!!


12 juta ++ blog hits hah ko hado?
Ambo jujur cakap tak hado..hohoho


Femes ditambah pula dengan cun secukup rasa, bijak pandai.Hah sekali lagi ambo tanya ko hapo hado!!.
Stalker punya stalker dalam blog dia,,ambo tertarik dengan satu kata-kata dia..
"Aku nak benefit dari setiap apa yang aku buat"

Nak tahu lebih lagi pasal blog Fatin Liyana ini klik link bawah..
http://honeykoyuki.blogspot.com/

Nak dibandingkan dengan ambo,,hmm tiada satu benefit pun yang ambo dapat dari setiap yang ambo buat.
Bila waktu kuliah ponteng,mana nak dapat benefitnya..haiseh!!

Jadi persoalannya sekarang bagaimanakah rasa jadi blogger femes. Bukan saja femes dapat income lagi.
halamak untunglaaa tuan badan..anyway masing-masing punya rezeki.
Kalau Allah nak bagi tiada satu tangan pun mampu menahan..Tapi jika Allah tahan tiada satu tangan pun mampu memberi..

notaburuk::selesa jadi introvert.

Photobucket

2 comments:

  1. mak ada bertemu dengan fatin di sebuah blogger event.. she is soooo humble and sweet sangat2...

    ReplyDelete
  2. halo Mak Dara..
    Tq sudi singgah sini..
    mgkin kerna itu everyone like her..
    hihihi..femes n humble

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL