Dec 27, 2011

Teknik UntukTingkatkan PageRank

PageRank google?? spesis apakah itu??aku tertanya-tanya. Apa pentingnya benda tu kepada sesuatu blog atau website? Aku sendiri ada check PR untuk blog aku dan ternyata 0/10 hahahahaha..Jadi disini aku ke temu satu tips dari blog Cerita Kedai Kopi ini.

klik sini untuk ketahui PageRank blog/website anda



MAKLUMAT LANJUT
Menjelang 2012, blog korang pasti akan meletop dan dibanjiri kedatangan pelawat tidak disangka-sangka dan terus akan menaikkan pagerank google korang dengan begitu mudah dan pantas tanpa disedari. Hanya DOWNLOAD SCRIPT DISINI untuk mendapatkan pagerank yang TINGGI.
Berikut ialah tips/cara Cepat Update PageRank Google iaitu dengan cara penyebaran link menggunakan sistem berangkai (bukan surat berangkai tau.. hehe). Untuk tips kali ini korang tak perlu buat benda susah-susah. Teknik ini cukup mudah dan berkesan. Teknik yang digunakan adalah dengan menyebarkan BACKLINK korang ke blog-blog lain yang menggunakan cara ini.
MAKLUMAT TAMBAHAN
Jika korang dapat mengajak blogger lain untuk menyertai program ini, maka jumlah backlink yang akan di dapat adalah seperti :



Ketika PageRank korang nombor 1, jumlah backlink = 1

PageRank 2, jumlah backlink = 5

PageRank 3, jumlah backlink = 25

PageRank 4, jumlah backlink = 125

PageRank 5, jumlah backlink = 625

PageRank 6, jumlah backlink = 3,125

PageRank 7, jumlah backlink = 15,625

PageRank 8, jumlah backlink = 78,125

PageRank 9, jumlah backlink = 390,625

PageRank 10, jumlah backlink = 1,953,125



Dan semuanya menggunakan kata kunci yang kamu inginkan. Dari sisi SEO korang sudah mendapatkan 1,953,125 backlink dan efek sampingan jika pengunjung laman web lain menekan link korang, ia juga membuat blog korang mendapatkan traffik tambahan.
CARA MELAKUKANNYA
1) Buka File SCRIPT yang sudah siap dimuat turun

2) Buka file SCRIPT, jangan risau tiada Virus didalamnya. Conform!

3) Cari perkataan "MASUKKAN LINK BLOG" dan ubah kepada link blog korang

4) Cari perkataan "TAJUK BLOG" dan ubah kepada tajuk blog korang

5) kemudian buat satu entri baru dalam blog korang.

6) Letak tajuk yang menarik supaya blogger lain akan tertarik untuk sertai.

7) Semasa korang buat entri baru tu, korang klik HTML sebelah butang COMPOSE

8) Paste code pada file SCRIPT pada ruangan HTML

9) Tekan butang COMPOSE kembali dan korang akan nampak entri seperti entri ini

10) Post Entri tersebut dan PROMOTE kepada blogger-blogger lain seramai yang mungkin

11) Korang akan dapat lihat PageRank Google anda akan bertambah dan Trafik anda juga akan bertambah.
BERIKUT ADALAH LINK YANG KORANG PERLU BUAT
DOWNLOAD SCRIPT
APA KORANG PERLU BUAT?

DOWNLOAD DISINI SCRIPT UNTUK MEMUDAHKAN KERJA.

SCRIPT TERSEBUT COPY AND PASTE DI COMPOSE BLOG KORANG.



BAGAIMANA NAK DOWNLOAD CLICK SINI



~SELAMAT MENCUBA~


~WASSALAM~



Photobucket

No comments:

Post a Comment

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL