Mar 30, 2012

Global March To Jerusalem

Salam hari Jumaat sekalian insan.
Umum mengetahui isu Palestine masih belum berpenghujung. Dan perjuangan menuntut pembebasan Palestine dan Masjid Al-Aqsa terutamanya tidak akan terhenti selagi masjid Aqsa yang merupakan antara 3 masjid utama dalam Islam masih di bawah cengkaman zionis yahudi laknatullah.
Terbaru akan diadakan kemuncak kempen Global March To Jerusalem pada 30 Mac 2012. Kempen ini merupakan kempen pembebasan Baitulmaqdis peringkat antarabangsa.
Di Malaysia kemuncak kempen GMJ ini akan diadakan di Stadium Melawati Shah Alam. Berpandukan poster, Tun Dr. Mahathir pun ada...Osem!!
Mungkin ramai yang tertanya-tanya apa itu GMJ? Pasti ada yang pertama kali dengarkan? ya samalah kita!!
Bagi anda yang ingin mengetahui dengan lebih lanjut mengenai kempen Global March To Jerusalem (GMJ) bolehlah kunjungi laman sesawang ini.KLIK SINI!!
Selain itu boleh juga like page facebook mereka di sini >> Facebook-MyGMJ
Jangan lupa sebarkan kempen GMJ pada 30 mac 2012 kepada teman-teman kamu.notaburuk::rabu yang lalu ada flasmob sempena GMJ ini di kampus UiTM Shah Alam. Dan aku terlepas nak join saksikannya.


Photobucket

No comments:

Post a Comment

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang ditinggalkan pembaca. Semua komen adalah dibawah tanggungjawab anda. Gunalah bahasa yang sopan dan berhemah dalam meninggalkan komen anda. Iklan produk dan perkhidmatan yang tidak dibenarkan adalah dilarang sama sekali. © AKHIL